5th Avenue Office – NYC

Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest

Showing a partially dimmed LCG® partition, this unique conference room at the entrance of a New York office was designed as a solution for limited space in a narrow corridor, where the company wanted to be able to have private meeting sessions without blocking the entrance way to the whole office.

With LCG® smart glass partition, this office space can now enjoy both worlds, being functional and stylish at the same time.

Source:

Scroll to Top

Gauzy uses cookies to offer you a better experience, analyze site traffic, and serve targeted content and advertisements based on interests. By continuing to use our website, you consent to the use of our cookies. Check out our Privacy Policy page for more information